Over ADW

Sinds de oprichting in 1982 heeft ADW een unieke positie verworven in de branche. Oorspronkelijk gestart als een groothandel import-/exportbedrijf dat voornamelijk B2B-goederen verkoopt, zijn we gegroeid met ons merk Best-Design. We hebben het voorrecht om enkele topbedrijven in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland tot onze gewaardeerde klanten te mogen rekenen.

ADW richt zich op diverse doelgroepen, waaronder badkamerspecialisten, projectbouw, vastgoedbedrijven, keukenspecialisten, grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, internetbedrijven (met fysieke showroom), groothandels, franchisebedrijven, interieurdesignbedrijven, hotels en wellness, bungalowparken, onderhoudsbedrijven, installatiebedrijven en detailhandelsbedrijven.

 

Waarom kiezen voor ADW ?

- Meer dan 40 jaar ervaring
- Concurrerend
- Trendsetter
- Directe leveringen uit voorraad met uitgebreide voorraden
- Shop-in-Shop concept showroominrichting met displays
- Eigen showroom
- Hoge klanttevredenheid
- Betrouwbare nakoming van beloften

 

Bij ADW hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering die door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. Onze deskundige medewerkers bieden waardevolle adviezen over ons productassortiment.

 

Op het gebied van logistiek verzamelt en controleert de logistieke afdeling van ADW alle orders en bereidt ze voor op verzending. Ons volledige logistieke proces is gericht op snelheid, nauwkeurigheid en stiptheid, waarbij we uitsluitend samenwerken met professionele transporteurs.