Showroom

 

Onze showroom, die een oppervlakte van 500 vierkante meter beslaat, biedt de mogelijkheid om alle producten van Best-Design Sanitair te bekijken.

De showroom is de ideale plek om onze uitgebreide productassortiment persoonlijk te ontdekken. Om u de best mogelijke service te bieden en uw bezoek aan onze showroom zo soepel mogelijk te laten verlopen, werken we op afspraakbasis.

 

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, maar we verzoeken u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Om een afspraak te plannen, nodigen we u uit om contact op te nemen met een van onze dealers. Onze dealers zijn goed geïnformeerd over onze producten en kunnen u helpen bij het organiseren van uw bezoek aan onze showroom. Ze voorzien u graag van informatie over beschikbaarheid en prijzen.

 

We verheugen ons erop om u te verwelkomen in onze showroom, waar u de gelegenheid krijgt om onze producten te bewonderen, hun kwaliteit en ontwerp te waarderen, en te ontdekken hoe ze uw badkamer kunnen omtoveren tot een oase van stijl en functionaliteit.


Openingstijden showroom:
Maandag t/m donderdag
Van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Vrijdag
Van 9.00 tot 12.00 uur